Top

OVER UPLIFTING

UPLIFTING Jewelry is een Nederlands sieradenmerk, opgericht in september 2016 door Sarah Rosier, een jewelry designer met een passie voor fitness.


"Mijn liefde voor sieraden ontwerpen en maken begon in 2009. Mijn passie voor fitness gaat veel verder terug: in 1999 stapte ik voor het eerst een sportschool binnen en sindsdien ben ik verslaafd aan krachttraining.

Ik wilde een sieradenlijn creëren die uiting geeft aan deze passie. Iets waarmee je kunt laten zien: "Dit ben ik, dit is mijn lifestyle, hier ben ik trots op" En ik wilde ook dat de sieraden een motiverende waarde zouden hebben. Om je scherp te houden op je doelen en om je eraan te herinneren hoeveel je al bereikt hebt." 

Ieder sieraad is een symbool van kracht, doorzettingsvermogen en discipline. Een motivator voor wanneer je even niet meer weet waarom je het doet (hebben we allemaal wel eens toch?)

De sieraden zijn tot stand gekomen door middel van een combinatie van 3D-printing en ambachtelijk edelsmid werk. Moderne en traditionele werkwijzen gecombineerd om tot een uniek product te komen.

De designs zijn nergens anders verkrijgbaar.

Een sieraad kan zóveel meer zijn dan een accessoire: Het kan een tastbaar aandenken zijn, een betekenisvol cadeau, iets om jezelf dagelijks te herinneren aan je doelen én je resultaten, iets om jezelf mee te belonen en tegen jezelf te zeggen: je doet het goed, je hebt dit verdiend, een symbool voor kracht en overwinning.