Top

Halterschijf hangersDe collectie halterschijf kettingen bestaat uit twee unieke designs, uitgevoerd in massief .925 zilver


Op de ene halterschijf hanger staat de tekst "ME vs ME"

Op de andere halterschijf hanger staat "Decide Commit Succeed"

Deze teksten geven de fitness sieraden nóg meer symboliek. Ze staan voor kracht, discipline, doorzettingsvermogen en passie.

Halterschijf hanger 925 zilver - Decide. Commit. Succeed.
22% Korting
Halterschijf hanger 925 zilver - Me vs Me
22% Korting

Halterschijf hanger 925 zilver - Me vs Me

€ 89,00 € 69,00
Onze halterschijf kettingen zijn uniek. Ontworpen door een Nederlandse designer, geprint met een 3D printer en gegoten in massief 925 zilver. Deze fitness sieraden vindt je nergens anders. Een halterschijf ketting is een stoer en symbolisch accessoire voor mannen en vrouwen die gek zijn op de gym en van sieraden houden. Draag een halterschijfketting om je liefde voor de sport te uiten. Of als reminder aan je doelen en aan de weg die je al afgelegd hebt. Geef jezelf of een ander een fitness sieraad cadeau bij een mijlpaal, zoals deelname aan een wedstrijd of een persoonlijke overwinning. 
De halterschijf ketting hangers zijn voorzien van motiverende quotes, zoals “Me vs. Me” en “Decide Commit Succeed”. Iedere krachtsporter zal zich wel herkennen in deze quotes, wat het dragen van zo’n halterschijf kettinghanger nog betekenisvoller maakt.