Top

Dumbbell ketting hangers

Dumbbell hanger - 925 zilver
22% Korting

Dumbbell hanger - 925 zilver

€ 89,00 € 69,00
Dumbbell ketting metaal
33% Korting

Dumbbell ketting metaal

€ 12,00 € 8,00
Uitverkocht
Ketting met dumbbell - Goud, zilver of rosé
29% Korting

Ketting met dumbbell - Goud, zilver of rosé

€ 17,50 € 12,50
Een dumbbell ketting is een stoer en symbolisch accessoire voor de fitness fanaat die van sieraden houdt. De dumbbell kettingen en hangers van Uplifting Jewelry zijn ontworpen en gemaakt met de grootste zorgvuldigheid, aandacht en liefde. Iedere dumbbell ketting is gemaakt van hoogwaardige materialen. Er zijn dumbbell kettingen van 925 zilver en van roestvrij staal. Jouw fitness sieraad zal een levenlang mooi blijven. Bij de fitgirls zijn de kleinere dumbbell hangertjes aan een fijn kettinkje razend populair. De fitte mannen kiezen vaker voor de halterschijf ketting hangers en de triple plate dumbbell ketting hanger van massief zilver.
Draag jouw dumbbell ketting als symbool van jouw passie voor de krachtsport, om je te herinneren aan je doelen en aan hoever je al gekomen bent, als motivator om nooit op te geven.
Welke dumbbell ketting je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat jouw fitness sieraad met zorg is gemaakt, ingepakt en verzonden. De dumbbell kettingen worden verstuurd in een luxe sieradendoosje met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij.